Baroktoberfest 2022

28.-29.oktober 2022

Baroktoberfest – Frisk fra fad!

For fjerde gang åbner barokensemblet Camerata Øresund dørene op til Baroktoberfest – en boblende barokmusikfestival som finder sted i KoncertKirken, København d. 28.-29.oktober 2022. 

Festivalen byder på 4 koncerter over to dage hvor en skøn blanding af barokmusik og folkemusik, instrumental- og vokalmusik, bliver serveret på bedste vis.

Vi kan garantere en bred vifte af spændende musikalske indtryk: Et dyk ned i Londons 1700- tals musikscene med den fantastiske tenor, Martin Vanberg som solist. En klangverden af knipsende instrumenter i sjældent hørte cembalo og lutkoncerter. Et musikalsk åndehul med Bachs toner og sidst men ikke mindst, en folkemusikfest med den svenske duo LISAS.

Under og imellem koncerterne kan du slukke tørsten i baren – og skulle sulten melde sig byder vi på Pretzels og Bierwurst i bedste Oktoberfeststil.

Vi håber du vil fejre efteråret med os i barokmusikkens tegn!

BILLETTER OG DETALJERET PROGRAM HER: BILLETTO.DK

MEDVIRKENDE:

Musikere fra Camerata Øresund under ledelse af Peter Spissky

Martin Vanberg- tenor

LISAS: Lisa Långbacka accordion og LIsa Rydberg violin.

BILLETTER PÅ BILLETTO OG I DØREN: Festivalpas: 4 koncerter inkl. en øl/vin/vand begge aftener: 400 kr

Baroktoberfest dag1: 2 koncerter fredag d.28.10.22 inkl. en øl/vin/vand: 250 kr

Baroktoberfest dag 2: 2 koncerter lørdag d. 29.10.22 inkl. en øl/vin/vand: 250 kr

Billetter for enkelt-koncerter til 150 kr sælges i døren.

BAROKTOBERFEST ER STØTTET AF: Statens Kunstfond, Aage og Johanne Louis- Hansens Fond, Toyota Fonden, Knud Højgaards Fond, Augustinusfonden, William Demant Fonden, A.P.Møller Fonden, Dansk Kapelmesterforening, Beckett- Fonden, Det Obelske Familiefond og Tjekkiets Ambassade i København.

Scroll to Top