Baroktoberfest

barokmusik – frisk fra fad!

Camerata Øresunds boblende barokmusikfestival, Baroktoberfest, finder sted hvert år i oktober i Koncertkirken, København. Festivalen byder på flere koncerter med programmer, der når vidt omkring:  Fra orkesterværker og vokalmusik til kammermusik og festivalens tilbagevendende tema: Folkebarok.  

Årets festival finder sted. 11.-12. oktober 2024 og vi glæder os til at byde jer indenfor til musik, mad, dans og højt humør!  

Med en unik kombination af koncerter, fællesspisning og fællessang, hvor publikum kan komme i tæt kontakt med musikerne, er festivalen en perfekt mulighed for en social aften i musikkens tegn. Under og imellem koncerterne kan man slukke tørsten i baren og smage på Bretzels i bedste Oktoberfeststil.

Baroktoberfest henvender sig til et bredt publikum; til dig der elsker klassisk musik, barokmusik eller folkemusik, og såvel til dig der bare er nysgerrig på nye musikoplevelser. 

Glæd jer til 2 dage fyldt med den skønneste barokmusik i en dejlig afslappet atmosfære i Koncertkirken. Bl.a kan I opleve Camerata Øresund sammen med den fantastiske norske sopran, Berit Norbakken, det prisbelønnede engelske vokalensemble, Fieri Consort, fællesspisning under Telemanns tafelmusik, fællessang til barokkens store pop-hits, øl, brezel og god stemning!

Vi afslører detaljeret program meget snart men reserver datoerne allerede nu!