Persondatapolitik: Oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger

1. Identitet og kontaktoplysninger

Camerata Øresund er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.
Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Navn: Foreningen Camerata Øresund
Adresse: Nyrnberggade 24, 1, 2300 København S
CVR-nr.: 33029160
Telefon: 21662269
Mail: camerataoresund@gmail.com

 

2. Hvilke personoplysninger

  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi din mail  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du også tilladelse til, at vi må sende dig informationer om vores koncerter og andre aktiviteter.
     Når du kontakter os på mail, indsamler vi de oplysninger, du selv angiver, f.eks. navn, mailadresse, telefonnummer samt indholdet af din henvendelse. Dette gør vi for bedst muligt at kunne besvare din henvendelse.

3. Hvorfor

Hjemlen til behandling af dine personoplysninger i forbindelse med dit abonnement på vores nyhedsbrev eller når du kontakter os på mail er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, bruger vi din email adresse til at sende dig informationer om vores koncerter og andre aktuelle aktiviteter. Oplysningerne anvendes udelukkende til
fremsendelse af nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet enten ved at trykke ‘afmeld/unsubscribe’ i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

Hvis du kontakter os på mail bruger vi de oplysninger du selv angiver, f.eks navn og mailadresse og telefonnummer til at kunne besvare din henvendelse bedst muligt. Du har til enhver tid ret til at få slettet dine oplysninger. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

 

4. Hvem oplysningerne evt. deles med

Vi benytter MailChimp til indsamling og opbevaring af mailadresser i forbindelse med tilmelding til og udsendelse af nyhedsbrev. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til MailChimp og behandles efter MailChimps privatlivspolitik. Læs om MailChimps privatlivspolitik her: https://mailchimp.com/legal/

 

5. Hvor længe gemmes oplysninger?

Ved afmeldelse af nyhedsbrev slettes oplysninger i relation hertil umiddelbart efter afmeldelse.

 

6. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

 

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af behandling
  • Ret til indsigelse
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har i øvrigt ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.