Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Baroque’n’folk med Erik Rydvall

juni 9 @ 15:00 - 16:00

Billetter

Med programmet Baroque´n´folk byder Camerata Øresund og Erik Rydvall på en skøn blanding af barokmusik og svensk folkemusik.

Vi inviterer publikum ind i krydsfeltet mellem barokmusik og folkemusik og viser, hvordan de to genrer kan inspirere hinanden og skabe nye spændende udtryk.

Vi skal bl.a høre koncerter fra Vivaldis “De fire årstider” – en traditionel sværvægter fra barokken – her tilføjet nyckelharpens unikke lyd, ornamenteringer og ja hvem ved, hvad der ellers kan opstå i grænselandet mellem folkemusik og barok! Programmet byder også på Bachs dobbeltkoncert i d-moll, Concerto Grosso af Corelli og svenske folkemelodier i et arrangement for nyckelharpe og barokorkester.

Camerata Øresund spillede sammen med den svenske nyckelharpaspiller, Erik Rydvall for første gang tilbage i 2020. Der var god kemi og sød musik opstod, hvilket gav blod på tanden til flere projekter.

Se et klip med Camerata Øresund og Erik Rydvall her.

Koncerten er støttet af: Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Augustinusfonden, Knud Højgaards Fond og Aage og Johanne Louis-Hansens Fonden

Billetter

 

 

Detaljer

Dato:
juni 9
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Hjemmeside:
https://www.koncertkapellet.net/program/baroquenfolk

Sted

Koncertkapellet
Sankt Hans Gade 51
4000 Roskilde, Danmark